murat

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
murat

murat yiğit

PARAYI VERSEYDİK İVEDİK OLMAZDI

şahin akdeniz
    şahin akdeniz

PARAYI VERSEYDİK İVEDİK OLMAZDI Empty PARAYI VERSEYDİK İVEDİK OLMAZDI

Mesaj  şahin akdeniz Salı Şub. 10, 2009 9:54 pm

Resmi büyütmek için tıklayın

'Plajda' Filminin Yönetmeni Murat Şeker Anlattı: Şahan Gökbakar'a Rol Teklif Ettim. Ama Yapımcı Sinan Çetin, İstediği Parayı Vermedi. Şahan da, 'Recep İvedik'i Çekti!

'PLAJDA' FİLMİNİN YÖNETMENİ MURAT ŞEKER ANLATTI: Şahan Gökbakar'A ROL TEKLİF ETTİM. AMA YAPIMCI SİNAN ÇETİN, İSTEDİĞİ PARAYI VERMEDİ. ŞAHAN DA, 'RECEP İVEDİK'İ ÇEKTİ!
    'Yapılmayacaklar' dersi!

'Aşk Tutulması' filmiyle adından sıkça söz ettiren, şimdi de 'Türk Gibi Başla, Alman Gibi Bitir' adlı belgesele imza atan Murat Şeker, eski defteleri açıp günah çıkardı. Şeker, geçen yıl çektiği 'Plajda' filminin yapımcısı Sinan Çetin için 'Bana yapılmaması gerekenleri öğretti' dedi ve ekledi: Sinan gibi, belirli yaşın üstündeki yapımcılar, modası geçmekte olan bir bakış açısına sahip!

Fiyatta anlaşamadılar

Şeker, ünlü yapımcıyla yaşadığı fikir ayrılıklarını sıralarken, ilginç bir açıklamada da bulundu: 'Plajda' filminde oynaması için Şahan Gökbakar'la konuşmuştum. Ama Sinan'la para konusunda anlaşamadılar. O sıralar, Şahan'ın Recep İvedik fikri henüz hamdı. Bizim filmde oynasaydı, belki de Recep İvedik olmayacaktı!

İvedik halk kahramanı!

Gökbakar, 13 Şubat'ta vizyona girecek Recep İvedik-2 için iddialı: İvedik, halk kahramanı. Ben de halk adamıyım. O yüzden benden korksunlar! SİNAN ÇETİN İLE İLGİLİ DİĞER HABERLERŞahan Gökbakar İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 2:45 am